• LEE HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE

    2020-2021

     

    8:30AM               FIRST BELL AND HALLS OPEN

    8:40 -  9:35         1ST PERIOD          (55 MIN)

    9:40 – 10:30       2ND PERIOD         (50 MIN)

    10:35 – 11:35     3RD PERIOD (ADA, ANNOUNCEMENTS, & HOMEROOM) (60 MIN)

    11:40 – 12:30     4TH PERIOD          (50 MIN)

    12:30 – 1:30       LUNCH                 (60 MIN)

    1:35 – 2:25         5TH PERIOD          (50 MIN)

    2:30 – 3:20         6TH PERIOD          (50 MIN)

    3:25 – 4:15         7TH PERIOD          (50 MIN)